Пам’яті Володимира Володимировича Рубана (Археологія, 2012)
9 листопада 2010 р. скінчився земний шлях відомого українського археологаантикознавця, одного з провідних фахівців у галузі вивчення античних старожитностей Надчорноморщини, талановитого та енергійного дослідника сільської округи Ольвії, автора 55 наукових праць, кандидата історичних наук Володимира Володимировича Рубана.