Від редколегії (Археологія, 2012)
Весною цього року ряди членів-кореспондентів Національної академії наук України поповнилися ще одним археологом. Ним став Віктор Петрович Чабай — знаний фахівець з палеоліту Східної Європи, директор Кримського філіалу Інституту археології НАНУ. Редколегія журналу «Археологія» та колеги щиро вітають Віктора Петровича з цією подією. Нових Вам звершень!