До ювілею С.Я. Ольговського - Ключко, Ю.М.; Пустовалов, С.Ж. (Археологія, 2012)
5 січня 2012 р. виповнилося 60 років від дня народження завідувача кафедри історії України та музеєзнавства Київського національного університету культури і мистецтв професора Сергія Яковича Ольговського.