До 75-річчя Олега Васильовича Сухобокова (1937—2008) - Моця, О.П.; Колибенко, О.В. (Археологія, 2012)
26 жовтня цього року виповнюється 75 років від дня народження Олега Васильовича Сухобокова — відомого археолога-славіста, дослідника слов’янської та давньоруської історії, доктора історичних наук. Хоч Олега Васильовича вже кілька років немає з нами, все ж не полишає відчуття, що він постійно присутній серед нас.