До 80-річчя Сергія Дмитровича Крижицького (Археологія, 2012)
11 грудня 2012 р. виповнилося 80 років від дня народження видатного українського вченого Сергія Дмитровича Крижицького — доктора архітектури, професора, членакореспондента Національної академії наук України, завідувача відділу античної археології Інституту археології НАНУ.