Ще раз про межі Ольвійського поліса - Снитко, І.О. (Археологія, 2012)
Зроблено спробу територіальної ідентифікації меж Ольвійської держави в контексті її історичного, політичного, соціально-економічного та культурного розвитку. Сделана попытка территориальной идентификации границ Ольвийской государства в контексте ее исторического, политического, социально-экономического и культурного развития. An attempt to identify territorial boundaries Olbian state in the context of its historical, political, socio-economic and cultural development.