Нові дослідження на трипільському поселенні Бодаки - Скакун, Н.М.; Цвек, О.В.; Гусєв, С.О.; Матєва, Б.І.; Терьохіна, В.В. (Археологія, 2012)
Поновлення розкопок на селищі Бодаки додало нові факти з організації кременярської справи в трипільській культурі Західної Волині. Публикуются материалы последних лет раскопок на трипольском поселении Бодаки вблизи одноименного села Збаражского р-на Тернопольской обл. Published are the materials of excavations at Bodaky Trypillia settlement near the village of the same name in Zbarazh Region of Ternopil Oblast.