Салтово-маяцький кремаційний могильник біля с. Кицівка на Харківщині - Лаптєв, О.О.; Аксьонов, В.С. (Археологія, 2012)
Відкритий 2010 р. в басейні Верхнього Подонців’я кремаційний могильник розширює коло джерел салтовомаяцької культури. Представлены материалы раскопок кремационного могильника салтово-маяцкой культуры, открытого в 2010 г. близ с. Кицевка Печенежского р-на Харьковской обл. Presented are the materials from excavations at the Saltivska-Mayaky culture burial ground with cremations discovered in 2010 near Kytsivka village in Pechenizhsk Region of Kharkiv Oblast.