Конференція дослідників Більського городища - Кулатова, І.М.; Скорий, С.А.; Супруненко, О.Б. (Археологія, 2012)
22—23 червня 2012 р. у селищі Котельва і селі Більськ Котелевського р-ну Полтавської обл. відбулася наукова конференція «Феномен Більського городища: дослідження, збереження та популяризація найбільшої в Європі пам’ятки раннього залізного віку». Її провели управління культури Полтавської обласної державної адміністрації разом з Центром охорони та досліджень пам’яток археології разом з Історико-культурним заповідником «Більськ» за дієвого сприяння Котелевської райдержадміністрації та районної ради.