Григор’єв Геннадій Павлович (1937—2012) - Чубур, А.А. (Археологія, 2012)
На ранок після 75-річного ювілею 27 січня 2012 р. не стало одного з найвідоміших палеолітознавців Європи і світу, провідного наукового співробітника відділу палеоліту Інституту історії матеріальної культури Російської Академії наук, доктора історичних наук Геннадія Павловича Григор’єва.