Протикорозійний захист металофонду України - Похмурський, В. (Вісник НАН України, 2003)
Дослідження з протикорозійного захисту конструкційних матеріалів віднесені до
пріоритетних для Національної академії наук України. У статті обговорюються
можливості активізації робіт у цьому напрямі. Researches on anticorrosive protection of structural metals are considered as a priority at the
National Academy of Science of Ukraine. The article is devoted to the possibilities of work
activation in this direction.