"Несиловий" метод керованого нуклеосинтезу - Адаменко, С. (Вісник НАН України, 2003)
Автор теоретично обґрунтовує нові підходи до проблеми керованого нуклеосинтезу і
наводить відповідні експериментальні дані. The author gives theoretical proof of the new approaches to the problem of controlled nuclear
fusion and presents corresponding experimental data.