Професійна захворюваність в Україні (Соціально-економічний та гігієнічний аспекти) - Кундієв, Ю.; Нагорна, А. (Вісник НАН України, 2003)
Сьогодні потрібні нові, адекватні часові підходи до організації охорони праці в нашій країні. Автори формулюють основні принципи національної політики у цій галузі. Nowadays there is a demand for new contemporary approaches to the arrangement of labour protection in our country. Authors define the main principles of the national policy in this field.