Міжакадемічне співробітництво країн Чорноморського регіону (Вісник НАН України, 2003)
У Києві 9–10 грудня 2002 р. на базі Національної академії наук України відбулося перше
засідання Ради президентів національних академій наук (далі — Рада) країн-членів
Чорноморського економічного співробітництва, створеної рішенням
конференції представників зазначених академій наук від 15–17 квітня 2002 р. (м. Афіни,
Греція).