Рубежі біохімічної науки : VIII Український біохімічний з'їзд (Чернівці, 1-3 жовтня 2002 р.) - Костерін, С. (Вісник НАН України, 2003)
Тенденції розвитку сучасної біохімії, фундаментальні досягнення цієї науки у нашій
державі, шляхи дальшого вдосконалення добору та підготовки висококваліфікованих
кадрів біохіміків в Україні… Ці та інші важливі питання обговорювали учасники
чергового, VIII Українського біохімічного з'їзду, який відбувся на базі Чернівецького
національного університету ім. Юрія Федьковича — саме там, де 37 років тому з
ініціативи академіка О.В. Палладіна було проведено перший такий з'їзд. Відтоді ці
національні наукові форуми стали традиційними.