70-річчя академіка НАН України О. С. Онищенка (Вісник НАН України, 2003)
17 березня виповнилося сімдесят років відомому вченому-філософу і культурологу,
Заслуженому діячеві науки і техніки України академіку НАН України Олексію
Семеновичу Онищенку.