70-річчя члена-кореспондента НАН України Л. В. Черкесова (Вісник НАН України, 2003)
22 березня виповнилося сімдесят років відомому вченому в галузі гідродинаміки морських хвиль члену-кореспонденту НАН України Леоніду Васильовичу Черкесову.