Звітує Карадазький природний заповідник НАН України (Вісник НАН України, 2003)
Президія НАН України заслухала і обговорила звіт про наукову та науково-організаційну діяльність Карадазького природного заповідника. З доповіддю виступила директор цієї установи кандидат біологічних наук А.Л. Морозова.