Интеграция компонентов интерфейса пользователя и системы управления персонального мобильного робота: пример реализации - Сухоручкина, О.Н. (Інститут проблем штучного інтелекту МОН України та НАН України, 2008)
Рассмотрены пути повышения эффективности человеко-машинного взаимодействия при интеграции
структурных компонентов интеллектуальной системы управления мобильного робота и интерфейса
пользователя. Приведен пример реализации комплексного программного обеспечения системы
управления робота, способного автономно выполнять сформулированные пользователем задания. Розглянуті шляхи підвищення ефективності людино-машинної взаємодії при інтеграції структурних
компонентів інтелектуальної системи управління мобільного робота та інтерфейсу користувача. Наведено
приклад реалізації комплексного програмного забезпечення системи управління робота, здатного
автономно виконувати сформульовані користувачем завдання. The ways for the enhancement of the man-machine interface efficiency by means of the integration of the
structural components of the intelligent mobile robot control system and the user interface are considered. An
example of the implementation of the all-purpose robot supervisory control system software is given.