"Економічна енциклопедія" та українські економісти - Злупко, С. (Вісник НАН України, 2003)
Рецензія на книгу: Економічна енциклопедія / Відповідальний редактор С. В. Мочерний. - Київ: Видавничий центр "Академія". - Т. 1, 2000. - 863 с.; Т. 2, 2001. - 847 с.; Т. 3, 2002. - 952 с.