Електроніка органічних матеріалів - Вербицький, А.; Верцімаха, Я.; Курик, М. (Вісник НАН України, 2003)
Автори простежують тенденції розвитку нового напряму матеріалознавства, пов'язаного з
дослідженням органічних молекулярних матеріалів, а також аналізують перспективи їх
застосування у різних галузях електроніки. The authors trace the tendencies of the new trend in material science development —
investigation of organic molecular materials. They analyse the prospects of organic molecular
materials application in different branches of electronics.