Важлива складова надійності залізничного транспорту (Нове у системі моніторингу рейок і коліс) - Богданов, В. (Вісник НАН України, 2003)
У статті проаналізовано нові підходи до якісного контролю стану залізничного полотна і
рухомого складу. Автор пропонує нові контрольні системи і вимірювальні прилади з
використанням розподілених інтелектуальних мереж Lon Works. New approaches to the qualitative monitoring of a condition of rails and wheels are analysed in
the article. Author proposes the new control and monitoring systems and measurement
equipments with distributed intelligent systems Lon Works usage.