Із зали засідань Президії НАН України (10 вересня 2014 р.) (Вісник НАН України, 2014)
На черговому засіданні Президії НАН України заслухали такі питання: • про організацію участі НАН України у відновленні інфраструктури та відбудові виробничої сфери Донбасу (доповідач — академік НАН України Б.Є. Патон); • діагностування вібраційного стану, термоміцності та ресурсу енергетичних агрегатів (доповідач — доктор технічних наук М.Г. Шульженко); • про освітню профконсультаційну мережу (доповідач — кандидат філософських наук Є.О. Лановенко); • про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — член- кореспондент НАН України В.Л. Богданов); • кадрові та поточні питання.