Конструктивні і функціональні наноматеріали для медицини (засідання секції Наукової ради з нових матеріалів при МААН) - Дорошенко, А.М. (Вісник НАН України, 2014)
27 травня 2014 р. на базі Інституту електрозварювання ім. Є.О. Патона
НАН України відбулося четверте щорічне засідання секції «Конструктивні і функціональні наноматеріали для медицини» Наукової ради з нових матеріалів при Міжнародній асоціації академій наук. 27 мая 2014 г. в Киеве на базе Института электросварки им. Е.О. Патона НАН Украины состоялось четвертое
ежегодное заседание секции «Конструкционные и функциональные наноматериалы для медицины» Научного
совета по новым материалам при Международной ассоциации академий наук. The Fourth annual meeting of the section ”Constructional and Functional Nanomaterials for Medicine” of the Scientific
Council for Novel Materials of the International Association of Academies of Sciences have taken place at Paton Electric
Welding Institute of NAS of Ukraine in Kyiv on 27 May, 2014.