Стратегія вдосконалення господарського механізму - Амоша, О. (Вісник НАН України, 2002)
До найактуальніших завдань економічної науки належить сьогодні відстеження проблем
і тенденцій ринкових перетворень у промисловому секторі України, концептуальне та
законодавче упорядкування економічного і соціального розвитку промисловості загалом, а
також її галузей і окремих промислових регіонів. Особливої ваги набуває науково-методична участь економістів у роботі органів державної влади.