80-річчя академіка НАН України В. М. Потураєва (Вісник НАН України, 2002)
18 січня виповнилося вісімдесят років відомому вченому-механіку, фахівцю в галузі
вібраційної техніки та технології для гірничо-металургійного виробництва академіку НАН
України Валентину Микитовичу Потураєву.