60-річчя академіка НАН України В. П. Кухаря (Вісник НАН України, 2002)
26 січня виповнилося шістдесят років визначному вченому в галузі органічної,
елементоорганічної, біоорганічної хімії та екології, досвідченому організатору науки
академіку НАН України Валерію Павловичу Кухарю.