60-річчя члена-кореспондента НАН України І. О. Солошенка (Вісник НАН України, 2002)
1 січня виповнилося шістдесят років відомому вченому в галузі фізики плазми і
радіаційної фізики, Заслуженому діячеві науки і техніки України члену-кореспонденту
НАН України Ігорю Олександровичу Солошенку.