60-річчя члена-кореспондента НАН України О. Є. Андрейківа (Вісник НАН України, 2002)
3 січня виповнилося шістдесят років відомому вченому-механіку, лауреату Державної премії України, Заслуженому діячеві науки і техніки члену-кореспонденту НАН України Олександру Євгеновичу Андрейківу.