50-річчя члена-кореспондента НАН України В. А. Сидорова (Вісник НАН України, 2002)
2 січня виповнилося п'ятдесят років відомому вченому-біологу члену-кореспонденту
НАН України Володимиру Анатолійовичу Сидорову.