ЗМІ як впливовий чинник реалізації політичного процесу - Турченко, Ю. (Політичний менеджмент, 2009)
У статті висвітлюється питання про роль і місце засобів
масової інформації у соціально-політичній структурі суспільства
та умови, за яких вони можуть виконувати функції впливового
чинника демократичного розвитку сучасної України.