Особливості партійної системи Франції - Ворона, П. (Політичний менеджмент, 2009)
У статті висвітлюються особливості партійної системи
Франції та класифікація партій у відповідності з їх ідеологічними
позиціями та програмами. Розглядаються основні засади
діяльності парламентських партій та специфіка їх розподілу
за лінією „праві — ліві”.