Роль політичних партій у формуванні державної політики у сфері національної безпеки - Корнієвський, О. (Політичний менеджмент, 2009)
Стаття присвячена історико-політологічному аналізу однієї
з найважливіших та малодосліджених проблем вітчизняної
політичної практики — визначенню реального впливу політичних
партій на формування безпекової політики України в умовах
трансформації її партійної системи.