Джерела локальної історії освіти: проект створення багатотомного археографічного видання з історії Бердянського державного педагогічного університету - Константінова, В. (Науковi записки. Збiрник праць молодих вчених та аспiрантiв, 2009)
Автор статті викладає власний досвід підготовки п’ятитомного археографічного
видання з історії вищого навчального закладу. Звертається
увага на організаційні, евристичні, археографічні та інші аспекти такої
підготовки. Автор статьи излагает собственный опыт подготовки пятитомного
археографического издания по истории высшего учебного заведения.
Обращается внимание на организационные, эвристические, археографические
и другие аспекты такой подготовки. The author of the article describes her own experience in writing fivevolume
archeographical edition about the history of the high school. Attention
is paid to organizational, heuristic, archeographical and others aspects of the
work.