60-річчя члена-кореспондента НАН України М. І. Портенка (Вісник НАН України, 2002)
23 лютого виповнилося шістдесят років видатному українському математику в галузі теорії випадкових процесів члену-кореспонденту НАН України Миколі Івановичу Портенку.