50-річчя члена-кореспондента НАН України Ю. І. Ізотова (Вісник НАН України, 2002)
26 лютого виповнилося п'ятдесят років відомому українському вченому-астрофізику,
визнаному фахівцю в галузі позагалактичної астрономії члену-кореспонденту
Національної академії наук України Юрію Івановичу Ізотову.