Михайло Драгоманов: портрет політичного мислителя - Варварцев, М. (Вісник НАН України, 2002)
Рецензія на книгу: Анатолій Круглашов. Драма інтелектуала: політичні ідеї Михайла Драгоманова. — Чернівці: Прут, 2000. — 487 с.