Українська мрія та національна ідея: ґенеза, взаємодія - Михальченко, М. (Політичний менеджмент, 2009)
Автор вважає, що актуальність сучасного модернізаційного
проекту для України є цілком очевидною. У зв’язку з цим
порушується питання, чи знайдеться в країні політична сила,
яка цю суспільну потребу переведе в реальне річище. На думку
автора, це покажуть найближчі президентські і парламентські
вибори, які, зокрема, дадуть відповідь на питання: чи мудрий
український народ у своєму виборі.