Місцева історія Талалаївщини на сторінках альманаху “Вітряк” - Забіяка, І. (Науковi записки. Збiрник праць молодих вчених та аспiрантiв, 2009)
У статті зроблено огляд літературно-краєзнавчого альманаху Талалаївщини
“Вітряк” (Випуск 1–5), в якому розкрито можливості невеликого
району в його багатстві історико-культурної спадщини та різноаспектність
місцевої історії. В статье сделан обзор литературно-краеведческого альманаха Талалаевщины
“Ветряк” (Выпуск 1–5), в котором раскрыты воможности
небольшого района в его богатстве историко-культурного наследия и
разноаспектность местной истории. In the article a review of a literary-regional almanac of Talalaivschina
“Vitryak” (“Wind Turbine”) (Issue 1–5), is done in which the possibilities of a
small district are exposed in the richeness of its history and the cultural legacy
of local history.