Особливості викладання в середній школі місцевої історії як основного елементу краєзнавчих курсів - Матрос, М. (Науковi записки. Збiрник праць молодих вчених та аспiрантiв, 2009)
Матеріал присвячено аналізу специфіки викладання місцевої історії
в курсах краєзнавства в середній школі. Предлагаемая статья посвящена анализу специфики преподавания
местной истории в курсах краеведения в средней школе. This material is devoted to the analysis of teaching the local history in the
course of local lore studying in middle secondary school.