Науково-видавнича діяльність Державного архіву Полтавської області з історії Полтавщини (1947-2007 рр.) - Коротенко, В. (Науковi записки. Збiрник праць молодих вчених та аспiрантiв, 2009)
В статті розглянуто науково-видавничу діяльність Державного архіву Полтавської області з історії Полтавщини протягом 1947–2007 рр. Окреслено основні етапи роботи, зокрема щодо підготовки путівників, збірників документів, довідкових видань. В статье рассмотрена научно-издательская деятельность Государственного архива Полтавской области по истории Полтавщины в течение 1947– 2007 гг. Определены основные этапы работы, в частности по подготовке путеводителей, сборников документов, справочных изданий. The article deals with scientific and publishing activity of the State Archives of Poltava region on the history of Poltava in the 1947–2007. The main stages of work, particularly on training guides, collections of documents, reference books, are outlined.