Інформаційно-пошукова довідкова система як інструмент взаємодії потенційних партнерів інноваційної діяльності - Філиппова, С.В.; Ковтуненко, К.В. (Економічні інновації, 2013)
У статті розглянуто інформаційно-пошукова довідкова система ядром якої є банк даних результатів академічних НДДКР, інноваційних проектів та новітніх технологій, потенційних замовників та інвесторів, яка надає можливість отримати достовірну, комплексну, своєчасну та адресну інформацію у напрямку інноваційного партнерства. The article considers the referral system of information retrieval whose kernel is the database of the results of academic research and development of innovative projects and new technologies, potential customers and investors, which allows you to get accurate, comprehensive, timely and targeted information in the direction of innovation partnership.