Кадровий потенціал в системі складових економічного потенціалу підприємства - Світлична, В.Л.; Бутенко, І.А. (Економічні інновації, 2013)
У статті розглянуті основні підходи до вивчення понятійного апарату щодо формування категорій економічний, кадровий та трудовий потенціали. Проаналізовані відмінності та загальні риси категорій кадровий та трудовий потенціал. Запропонована модель економічного потенціалу підприємства, яка включає об’єктні та суб’єктні складові. п In the articles considered the basic going is near the study of concept vehicle in relation to forming of categories economic, human resources and labour potentials. The analysed differences and general lines of categories are human resources and labour potential. Offered model of economic potential of enterprise, which includes objective and subject constituents.