Відтворювальні мотиви інтеграції підприємств в сфері виробництва молока і молочної продукції - Чмут, А.В. (Економічні інновації, 2013)
В статті розглянуті та систематизовані основні мотиви інтеграції підприємств на основі побудови дерева цілей. Досліджено переваги інтеграції на ринку молока і молочної продукції. In article analyzed and systematized the main reasons integration enterprises based on construction tree purposes. Investigated the benefits of integration on the market in milk and milk products.