Створення мережі ОРСП в регіонах України, як шлях активізації відтворювальних процесів в агросекторі - Ярмоленко, О.Б. (Економічні інновації, 2013)
У статі викладений авторський погляд на роль оптових ринків сількогосподарської продукції (ОРСП) у відтворювальному процесі загальноекономічного розвитку. Визначені проблеми реалізації Національної програми створення мережі ОРСП в Україні та шляхи їх розв’язання. The article reviews an author’s viewpoint on the role of wholesale markets of agricultural products (WMAP) in reproductive processes in general economic development. The problems of implementation the National Program networking WMAP in Ukraine and their solutions are identified.