Порівняльний аналіз оцінок природних ресурсів України - Горячук, В.Ф. (Економічні інновації, 2013)
В статті проведено порівняльний аналіз оцінок природних ресурсів України, здійснені різними авторами, запропонована власна оцінка природних ресурсів на основі рентного підходу. In the article is carried out a comparative analysis of evaluations natural resources of Ukraine made by different authors and here is proposed a natural resources evaluation which is based on a rental approach.