Генезис екологічної безпеки в контексті трансформації земельних відносин - Купінець, Л.Є.; Жавнерчик, О.В. (Економічні інновації, 2013)
В статті розглянуто становлення та розвиток екологічної безпеки як сукупності процесів та дій по її досягненню крізь призму трансформації земельних відносин. Визначено проблемне поле трансформаційного процесу, окреслено напрямки щодо формування політики досягнення екологічної безпеки при реалізації економічних інтересів в сфері земельних відносин. In the article becoming and development the ecological safety is considered as a set of processes and actions for its achievement through the prism of transformation the landed relations. The problem field of transformation process is defined, direction on forming the policy of achievement the ecological safety during realization economic interests in the sphere of the landed relations is defined.