Методические рекомендации по созданию и ведению паспортизации субъекта природопользования - Садченко, Е.В. (Економічні інновації, 2013)
У статті розглянуто теоретико-методичні принципи активізації паспортизації суб'єктів природокористування. Розглянуто декларацію еколгічної безпеки промислового об'єкту і запропонована структура і зміст паспорта суб'єкта природокористування. In the paper we discuss theoretical and methodological principles of enhancing certification environmental entities. Declaration of ecological security of the industrial object is considered and structure and content of the passport of the subject of natural resources usage is proposed.