Звітує Інститут ботаніки (Вісник НАН України, 2002)
Президія НАН України на своєму засіданні заслухала і обговорила науково-організаційну
діяльність Інституту ботаніки ім. М. Г. Холодного НАН України. З доповіддю виступив
директор цієї установи академік НАН України К. М. Ситник.