80-річчя члена-кореспондента НАН України К. Д. Товстюка (Вісник НАН України, 2002)
22 березня виповнилося вісімдесят років відомому вченому в галузі напівпровідникового
матеріалознавства члену-кореспонденту НАН України Корнію Денисовичу Товстюку.